8 års erfarenhet. Pga corona-viruset vissa produkter snart slut, köp idag innan det är slut
0

Fågelskrämma 10 st med drake 5 m. Fraktfritt

7 290 kr

FRAKTFRITT. Ordinarie pris 12500 kr. 

BESTÄLL IDAG OCH VI SKICKAR DIREKT.  SWISH, KORT ELLER FAKTURA FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSON

Mängdrabatt. Blandade drakar 


10  st. 5 meter Fågelskrämma Komplett. 

PAKETET INNEHÅLLER:

10  st. 5m spö( ca 136cm långt paket )

10  Lina och drake (Valfri drake) 

10  Jordspett


Perfekt mot  Kajor, koltrast, svalor, gäss, kråkor, duvor, fiskmåsar,  ankor, svartfågel, änder, kanadagäss,  m.m. Användningsområden: odlingar , golfbanor, parkeringshus, fastigheter, hangarer, lador, uteserveringar, tak, åkrar, altaner, småbåtshamnar, trädgårdar m.m. Fungerar även  mot vilt som blir nervösa av denna produkt.

måste ha lite vind men skrämmer lika bra i "slagt" tillstånd.


Varför olika höjd på fågelskrämmorna ? Jo för att få så fria vindar som möjligt. För vissa räcker en 5 meters men vissa måste ha så höga som 10 meter. Men nackdelen med höga fågelskrämmor att de blir lite mer vindkänsliga. 5 till 7 meters är den vanliga höjden men har man då problem med att få fri vind som t.ex inne på en gård eller bakom ett hus så är 8 och 9 meters kanon. 

Produkten skall helst tas ner vid vindar över 8-12  m/s. Brukar givetvis hålla för mer.  OBS För några hundra lappar till så kan ni kolla in våra egentillverkade aluminium spö som håller för allt. Finns egen kategori för dem

10000-tals nöjda kunder. Har det bredaste och djupaste sortimentet av fågelskrämmor. Även nu allt inom skadedjursprodukter.

Hemma i lager. Bra Kvalite .


OBS. Inget öppetköp. Produkten räknas som förbrukningsvara. Reservdel finns till att köpa. 


Referenser är många hotell, kommuner, bilfirmor, fastighetsägare, odlare osv.

OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas. All montering av produkterna är på eget ansvar och på egen risk.