8 års erfarenhet. Allt mot skadedjur med låga priser

Fågelskrämma Komplett med drake 7 m. LAGERTÖMNING790 kr

 PRIS FRÅN 6/9- TILL NÄSTA INLEVERANS 


Ordinarie 1490 kr

BESTÄLL IDAG OCH VI SKICKAR DIREKT. Hög kvalité - spö från England

Fördelen med detta spöet är att det kommer högt upp och får lättare för flyga fint och få fri vind.

SWISH, KORT ELLER FAKTURA FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSON

7 meter Fågelskrämma Komplett. Art nr 1035

PAKETET INNEHÅLLER:

7 m spö ( ca 136 cm långt paket )

Lina och drake och jordspett(Valfri drake)


Perfekt mot  Kajor, koltrast, svalor, gäss, kråkor, duvor, fiskmåsar,  ankor, svartfågel, änder, kanadagäss,  m.m. Användningsområden: odlingar , golfbanor, parkeringshus, fastigheter, hangarer, lador, uteserveringar, tak, åkrar, altaner, småbåtshamnar, trädgårdar m.m. Fungerar även mot vilt som blir nervösa av denna produkt.

Måste ha lite vind men skrämmer lika bra i "slagt" tillstånd :)

Varför olika höjd på fågelskrämmorna ? Jo för att få så fria vindar som möjligt. För vissa räcker en 5 meters men vissa måste ha så höga som 10 meter. Men nackdelen med höga fågelskrämmor att de blir lite mer vindkänsliga. 5 till 7 meters är den vanliga höjden men har man då problem med att få fri vind som t.ex inne på en gård eller bakom ett hus så är 8 och 9 meters kanon. 

Produkten skall helst tas ner vid vindar över 8-12  m/s. Brukar givetvis hålla för mer men skulle det mot förmodan gå i sönder så kan man för bara 250 kr beställa den del av spöet som gott i sönder.   

OBS För några hundra lappar till så kan ni kolla in våra egentillverkade aluminium spö som håller för allt. Finns egen kategori för dem

10000-tals nöjda kunder. Har det bredaste och djupaste sortimentet av fågelskrämmor. Även nu allt inom skadedjursprodukter.

Hemma i lager. Bra Kvalite .


OBS. Inget öppetköp. Produkten räknas som förbrukningsvara. Reservdel finns till att köpa.


Ett tips är att sätta upp fågelspik / fågelpiggar som ett komplett på högre avsatser, lyktstolpar, gavlar osv så stressar de fåglarna från att inte kunna landa.

Referenser är många hotell, kommuner, bilfirmor, fastighetsägare, odlare osv.


OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR 
upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas. All montering av produkterna är på eget ansvar och på egen risk.