8 års erfarenhet. Just nu alla musskrämmor sänkta till nästa inleverans. Skickar direkt
0

Musskrämma 93 kvm.

250 kr

Musskrämma 93 kvm.

FRAKTFRITT

Skadedjursbekämpning med skadedjursprodukter.

BETALA GÄRNA MED SWISH, men vi har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Högfrekvent Musskrämma / Råttskrämma  Art nr: 2001

Ordinarie pris 550  kr

Mus-Avvisaren placeras så att det högfrekventa ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor. Musskrämman täcker ett rum upp till drygt 90 kvm. Ultraljudsvågor (som inte uppfattas av det mänskliga örat) orsakar hörsel-stress för framför allt för möss, råttor och ibland insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Denna produkt verkar inte i väggar eller andra fasta föremål MEN det gör modellerna som är på 230 och 370 kvm. De större musskrämmorna stressar ut skadedjuren ur väggarna genom att de avger ett elektromagnetiskt fält via elen. Denna lilla musskrämma är ett perfekt komplement till de större modellerna.

Växlande ultraljudsvågor gör att mössen/råttorna inte vänjer sig, utan stressas ut och vill inte stanna kvar i huset.

  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant ( drar endast 4-5 watt )
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar
  • Husdjur uppfattar inte ljudet (undantag: marsvin, hamster, och andra gnagare)

Nu kan ni ta bort era mus- och rått fällor från huset och plugga in en musskrämma/råttskrämma i stället! Fällorna däremot kan vara bra att sätta utanför huset i t.ex. förråd m m så man förhindrar skadedjuren att först ta sig in för att sedan stressas ut...

Våra produkter är mycket prisvärda och håller även mycket hög kvalité. Hos oss finner ni det mesta mot skadedjursbekämpning t.ex. råttskrämmor, råttfällor, musskrämmor, musfällor, insektsskämmor, fågelnät, fågelskrämmor, fågelpiggar, fågelband, ljudskrämmor, mullvadsfällor m m

Vi har kontrakt med en av Europas ledande leverantörer som tillverkar produkter mot skadedjursbekämpning. De levererar endast testade och välbeprövade skadedjursprodukter, som givetvis är CE-märkta (finns vissa skadedjurs-produkter på marknaden som inte är det). Deras musskrämmare är mycket populära och säljs i över 80 länder. Vi har dessutom låtit en testgrupp prova mus- råttskrämmorna över vinterhalvåret med bara nöjda kunder. Dagligen får vi mail från privatpersoner och företag som är supernöjda med våra skadedjursprodukter.


Någon av recensionerna från kunder:


Hej! 
Du får gärna kopiera detta till din hemsida:“ Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss/råttor/ev ekorrar, skulle försvinna.Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen! 

Hälsningar Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt!

  • Ultrasonic waves target either rodents or insect pests
  • LED Light cleverly displays current setting
  • Targets rats, mice, spiders, cockroaches and ants
  • Harmless to pets, children and pregnant women
  • Also available with EU plug: PSIR-ORE

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!