8 års erfarenhet. Pga corona-viruset vissa produkter snart slut, köp idag innan det är slut
0

Om Oss

Fågelskrämma Sverige AB utför försäljning, rådgivning och installationer av fågelskrämmor och allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter. Även markväv, geotextil, fiberduk o designade möbler. Äger även hemsidan skadedjursprodukter.se, grillexpert.se och tilhome.se 

Bara en kan vara bäst  på fågelskrämmor och skadedjursprodukter.  

Obs kolla in artikeln om mitt företag

http://www.entreprenor.se/entreprenorer/fagelskramman-som-tar-snyltarna-med-storm_617764.html

Fågelskrämma Sverige AB utför försäljning, rådgivning och installationer av fågelskrämmor och allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter. 

BÄST PRISER I NORDEN. Hur kan jag hålla det undrar kunder ? Jo, för jag håller ett litet och effektivt lager och det är ett familjeföretag som alla hjälps åt för att ta ner kostnaderna så ni kan få en bra produkt till mycket lågt pris. Minimal hyra OCH INGEN TUNG MARKNADSFÖRING.

Har avtal med flera av Europas största inom skadedjursprodukter så nu har jag allt inom det som tex råttfällor, musfällor, mullvadsfällor, flugfångare, fågelpiggar osv osv. 

OBS , säljer inga produkter som inte är beprövade eller testade.

OBS OBS INGET ÖPPET KÖP PÅ PRODUKTERNA

 Tveka inte att slänga iväg ett mail om ni är ute efter något speciellt som inte finns på hemsidan så kan jag ordna det.  INFO@FAGELSKRAMMA.SE


Artikel under från Helsingborgs dagblad och lokaltidningen :

http://www.hd.se/lokalt/hoganas/2015/03/05/en-skrammande-bra-ide/

http://m.hoganas.lokaltidningen.se/fick-luft-under-vingarna-/20150217/artikler/702189778/


Fågelskrämma Sverige AB expanderar så om du eller ni vill börja sälja våra produkter tveka inte att kontakta mig på min mail info@fagelskramma.se eller

042-213800 Kontakt mail :  INFO@FAGELSKRAMMA.SE

10000-tals nöjda kunder.
REFERENSER:

# Flygplatser
# Många av Sveriges kändaste Golfklubbar bla
# Några av Sveriges största mataffärer
# Många av Sveriges största bilkedjor
# Många av Sveriges stora bostadsrättsföreningar
# Fastighetsägare
# Lantbrukare
# Hotell
# Privatpersoner osv osv

Vid större beställningar går pris givetvis att diskuteras.

Fågelskrämma med spö och drake räknas som förbrukningsartikel och rekommenderad vindhastighet är upp till 8-12 m/s.

KUNDPOLICY
Min  främsta förhoppning är att enbart ha nöjda kunder. Ha 100 % service. Utan kunder skulle jag inte kunna existera som företag. Kunden kommer alltid i första rum. Jag hoppas därför att du hör av dig till mig om du har synpunkter eller klagomål eller något positivt :) .Din åsikt är värd mycket för mig.

REKLAMATION : Om en vara från oss skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till oss genom mejl. Anmälningen ska göras senast inom 3 arbetsdagar från mottagandet. Detta är för att säkerställa att skadan faktiskt har uppkommit i transport, även om den är synlig eller dold. Vi förbehåller oss rätten att avslå anmälningar utan vidare utredning, om tidsfristen överskrider 3 arbetsdagar från mottagandet. 

Företagsmål:
Bäst sortiment på fågelskrämmor och fågelskydd med kvalité till bra pris. Nu även en av marknadens bästa kvalité på markväv och fiberduk men även allt annat inom skadedjursbekämpning.

Har agentur på den ledande leverantören av fågelskrämmor i Europa. 3 till 10 meter höga spö med lina och drake men finns nu även på min webbshop fågelskrämma med ljud.

Efter installation på ICA KLICKA PÅ LÄNK  http://youtu.be/E5zxsbwjD6M

OBS OBS kolla arg fiskmås före och efter fågelskrämmor sattes upp av mig i Höganäs Kommun på ett dagis


https://www.youtube.com/watch?v=kJuqTBC9zi0&feature=youtu.be

efter


https://www.youtube.com/watch?v=v7-hKuOT1IM&feature=youtu.be


---------------------------
Frågor-ja då e det bara att ringa eller sms eller maila
042-213800 Kommer gärna ut till ert företag för rådgivning.
Tobias Rydberg = INFO@FAGELSKRAMMA.SE

Historia om företaget. Började för 7 år sedan att odla amerikanska blåbär och märkte direkt att jag hade problem med fåglar som tog hela skörden. Testade allt från uppstoppade ugglor till cd-skivor och inget fungerade. Köpte 2 olika fågelskrämmor med spö och märkte direkt att detta fungera kanon. Fick agenturen och starta då mitt företag och denna webshop. Nu ett bra tag efter så har jag många många företag, kommuner, privatpersoner osv osv som också blivit nöjda med produkterna.  


MVH Tobias Rydberg

Hello and welcome to Fågelskrämma.se 


The company's motto: the best assortment of scarecrows with dragon. Pole with line and dragon. For larger orders email for quote. It's my business and want to help everyone to the right product at the right price.
Also now scare birds with sound.

Have agency on the leading supplier of scarecrows in Europe. 6 meter tall rod with line and kite but also 4,5,7,8,9 and 10 meter also to order.

OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR  upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas

GDPR-
I vårt kundregister lagrar vi uppgifter som namn, adress, telefonnummer, e-post. Alla uppgifter används som marknadsföring men även för att hitta kvitto vid eventuell fråga från kunden med sina inhandlade produkter. När ni får utskick så har ni alltid möjlighet att ta bort reklamutskicket.

fågelskrämma , fågelskrämmor , fågelskrämma drake,fågelskrämma drakhök , markväv , fiberduk,fågelskrämma kanonljud

fiskmås , fiskmåsar , dragfågel , drakfågel ,

kaja , kajor , skadedjur, fågelskydd, mullvadsfälla, mullvadsfällor, råttfälla, flugfälla, flugfällor, musskrämma, musskrämmor, råttskrämma


Kontakt: INFO@FAGELSKRAMMA.SE