Just nu 30-55 % rabatt på bl.a fågelskrämmor, passa på. Skickar direkt.

Fågelsskydd

FILM OM FÅGELPIGGAR https://www.youtube.com/watch?v=Yw-n2xYVJYU

FILM OM FÅGELSKRÄMMOR https://www.youtube.com/watch?v=w9lMAOtNgAo

FILM OM FÅGELNÄT https://www.youtube.com/watch?v=pX5h2-Gy_rY


Fågelskydd är vi bäst på. Vi kan allt om att få bort fåglar. 8 års erfarenhet och vi gör även installationer rikstäckande med fågelpiggar, fågelnät, fågelband, skadedjursprodukter osv.

Kundsupport 0707365018


Fågelskrämma finns i olika utföranden. Fågelskrämmor med ljud är bra komplement för att skrämma bort fåglar från byggnader, områden, fält osv. Finns även med ultraljud som inte vi hör ljudet som stressar ut de från byggnader.

Sen finns då fågelskrämma med spö funktion från 5 meter till 9 meter långa spö ( teleskop-spö ) som man sätter en drake på med lina. Varför olika höjd på fågelskrämmorna ?? Allt beroende på om man får fria vindar eller inte. 5-7 meters fågelskrämmor är de som säljer mest pga de som är högre är vindkänsligare.

Sen har jag även nu tagit fram ett spö i aluminium av högsta kvalité som är svensk tillverkat där spöet håller för allt PLUS toppen är ledad så den trasslar inte så lätt. Finns i 3,8 , 5 eller 6,25 höga.

Har även special-fäste för att tex sätta på en brygga eller ett platt tak. 

Ett tips också är att sätta upp fågelspik / fågelpiggar som ett komplement på högre avsatser, lyktstolpar, gavlar osv så stressar de fåglarna från att inte kunna landa. Har ni frågor på något så kontakta gärna oss. Sen har vi även storsäljaren som är fågelnät som förhindrar fåglar från att flyga in på oönskade ställen.

.