REA 22 - 31 mars!

Fågel

Vi kan allt om att få bort fåglar. 8 års erfarenhet och vi gör även installationer rikstäckande med fågelpiggar, fågelnät, fågelband, skadedjursprodukter osv.

Fågelskrämma finns i olika utföranden. Fågelskrämmor med ljud är bra komplement för att skrämma bort fåglar från byggnader, områden, fält osv. Finns även med ultraljud som inte vi hör ljudet som stressar ut de från byggnader.

Sen finns då fågelskrämma med spö funktion från 5 meter till 9 meter långa spö ( teleskop-spö ) som man sätter en drake på med lina. Varför olika höjd på fågelskrämmorna ?? Allt beroende på om man får fria vindar eller inte. 5-7 meters fågelskrämmor är de som säljer mest pga de som är högre är vindkänsligare.

Sen har jag även nu tagit fram ett spö i aluminium av högsta kvalité som är svensk tillverkat där spöet håller för allt PLUS toppen är ledad så den trasslar inte så lätt. Finns i 3,8 , 5 eller 6,25 höga.

Har även special-fäste för att tex sätta på en brygga eller ett platt tak. 

Ett tips också är att sätta upp fågelspik / fågelpiggar som ett komplement på högre avsatser, lyktstolpar, gavlar osv så stressar de fåglarna från att inte kunna landa. Har ni frågor på något så kontakta gärna oss.

.